AMB EL VOLUNTARIAT FEM BARRI (2019)

ACTIVITATS REALITZADES

Les activitats que es van temporitzar a la petició de subvenció pel projecte Amb el voluntariat fem barri, estan programades de manera bianual. Així doncs, algunes d’elles s’han iniciat durant el passat 2019 i d’altres s’iniciaran enguany.

D’aquesta manera durant el passat 2019:

Hem realitzat tres càpsules de formació consensuades entre les persones voluntàries i l’equip tècnic. Concretament formació per millorar la comunicació no verbal, una formació per treballar temes de gènere i una altra per conscienciar sobre els estereotips d’ètnia. En aquestes formacions hi ha participat unes 80 persones.

Hem realitzat la festa del voluntariat del Poble-sec al Centre Cívic El Sortidor amb la participació de moltes de les entitats presents al barri: Caritas, Sant Pere Claver, Fundació Hospital Sant Joan de Déu, Bona Voluntat en Acció, Arrels Fundació i moltes d’altres. L’afluència ha estat d’unes 100 persones.

Hem participat a diferents actes i jornades per donar a conèixer el projecte:

  • Enxarxem: Mercat social, voluntariat i Economia social, Fira de la Gent Gran del Poble-sec i Mostra d’Entitats del Poble-sec.
  • La Mostra d’Entitats del Poble-sec
  • La Fira de la Gent Gran de Poble-sec.

 

Dues trobades de voluntariat durant el 2019. A on hem pogut treballar temes de coordinació entre el voluntariat del barri i començar a traçar les línies d’actuació per l’any 2020.